Wakeup Copenhagen II

Arpe & Kjeldsholm A/S er totalentreprenører på Wakeup Copenhagen II udvidelse med 250 værelser på grunden i Adelgade med baghuset til hotellet. Der opføres en større ny bygning bag hotellet i Borgergade, hvor der i dag er et parkeringshus.

Byggeriet opføres i tegl så det harmonere med den omgivende arkitektur, der præger både Adelgade og Borgergade. Arkitekt Kim Utzon står for udvidelsen af hotellet, og har igen skabt et projekt der forholder sig til omgivelserne. Ligesom hotellet i Borgergade er de nye facader, på den nye bygning mod Adelgade udformet, så bygningen danner en arkade og facadens tilbagetrukket glasplan skaber mulighed for passager og udendørs siddepladser til bl.a. café og øvrige inviterende aktiviteter i hotellets stueplan. Byrummet  trækkes således med ind i bygningen.

​Arp-Hansens hotel Wakeup Copenhagen II tæt på Kongens Nytorv udvides med over 50 procent til 768 værelser. Og bliver dermed hovedstadens 3. største hotel. Med et grundarealet på 2743 m². Der opføres med udvidelsen ca. 5323 m² Med det eksisterende forhus i Borgergade 13 på 5069 m², kommer den samlede areal op på 10392 m².

Byggeriet forventes at stå klar i sommeren 2020. 

ARPE & KJELDSHOLM A/S er totalentreprenør på projektet.

ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​