Carlsberg Byen - Krøyer Hus - boliger, erhverv og børnehave

​Lokation: 

Bygherre: 

Areal:

Status: 

Service: 

Samarbejdsparter: 

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen P/S

15.600 m2 (bruttoetageareal med kældre)

Under opførelse

Totalentreprenører

​Ingeniør: MOE A/S

Arkitekt: Entasis A/S

​​

April 2017

Første spadestik er taget til det bæredygtige Krøyer Hus i Carlsberg Byen

af Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen og Tim Kjeldsholm,

partner/direktør i ARPE & KJELDSHOLM A/S.

December 2016

Oktober 2016

Licitationen skriver vedr. totalentrepriseaftalen mellem ARPE & KJELDSHOLM A/S og Carlsberg Byen P/S om opførelsen af Krøyer Hus.

Andre medier skriver ligeledes om byggesagen:

I Building-Supply kan der læses - her

Bygtek kan læses -her

PRESSEMEDDELELSE - SEPTEMBER 2016

ARPE & KJELDSHOLM A/S indgår totalentrepriseaftale med Carlsberg Byen P/S om opførelsen af Krøyer Hus.

Nu går byggeriet af Krøyer Hus i gang med ARPE & KJELDSHOLM A/S, som totalentreprenør. Krøyer Hus vil indeholde rækkehuse, lejligheder og 2.250 m2 erhverv og ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne.

Krøyer Hus er tegnet af arkitektfirmaet Entasis og kommer til at indeholde både lejligheder, rækkehuse, erhverv og P-pladser med plads til 57 biler. Byggeriet går i gang i andet kvartal 2017 og forventes færdigt i fjerde kvartal 2018. Boligerne vil variere i størrelser fra 46-161 m2. Krøyer Hus vil ligge i nærheden af Humleby og får et stort grønt område med opholdsrum og legeplads, som baghave.

Om aftalen siger administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus:

”Vi har i forvejen et godt samarbejde med ARPE & KJELDSHOLM A/S, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt. Vi bygger i høj kvalitet og med fokus på detaljerne i murstenshusene, så vi sikrer, at de nye byggerier taler sammen med de fredede bygninger i kvarteret. Det stiller store krav til vores samarbejdspartnere, som skal have forståelse for vores samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren, som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen. Den model sikrer, at vi får lige præcis det produkt, vi gerne vil have i den rette kvalitet. ”

Om aftalen siger partner i ARPE & KJELDSHOLM A/S, Thomas Sørensen:

”ARPE & KJELDSHOLM A/S er stolte og glade for, at Carlsberg Byen endnu engang har vist os den store tillid at få lov til at være med til at opføre endnu et af deres byggerier i Carlsberg Byen. Vores samarbejde med Carlsberg Byen er forbilledligt i forhold til tidlig inddragning af entreprenøren i byggeprocessen. Vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde og til fortsat at være med til udviklingen af bykvarteret.”

Om Carlsberg Byen

I løbet af de næste otte til ti år bliver Carlsbergs historiske grund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt bykvarter, hvor moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. København får et helt enestående byrum med høje tårnhuse, grønne haver, smalle gader og åbne pladser, som danner rammen om 3.100 boliger samt butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner. Samlet set forventer udviklingsselskabet Carlsberg Byen at udleje 22.000 m2 til detailhandel og 10.000 m2 til caféer, restauranter og barer.

Læs mere om boligerne i Carlsberg Byen på www.carlsbergbyen.dk

Fakta om ARPE & KJELDSHOLM A/S

Totalentreprise af erfaren og professionel totalentreprenør.​

Totalentreprenør ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder totalentrepriser, bygherrerådgivning, byggestyring og projektledelse med fokus på bygherrens behov.

Totalentreprenør og bygherrerådgiver ARPE & KJELDSHOLM A/S udfører de opgaver, som den professionelle bygherre har behov for, uagtet det drejer sig om totalentreprise, bygherrerådgivning, byggestyring eller projektledelse.

ARPE & KJELDSHOLM A/S besidder alle kompetencer, som totalentreprenør og bygherrerådgiver. Derfor er ARPE & KJELDSHOLM A/S en optimal partner for den professionelle bygherre, der kender markedet, stiller seriøse krav og forholder sig sagligt til hele byggeprocessen.

ARPE & KJELDSHOLM A/S har opnået en overbevisende kundeportefølje, fordi kunderne anerkender de økonomiske optimeringsmuligheder, der er i et tæt samarbejde, som er ARPE & KJELDSHOLM A/S speciale. Det er ARPE & KJELDSHOLM A/S klare holdning, at optimering i materialevalg og byggeproces skal komme bygherren til gode.

Kontakt ARPE & KJELDSHOLM A/S på telefon 33 38 10 90 eller på info@arpekjeldsholm.dk for at høre mere om vores arbejde, som totalentreprenør og bygherrerådgiver i forbindelse med en byggesag.

Læs mere om ARPE & KJELDSHOLM A/S på www.arpekjeldsholm.dk

Yderligere oplysninger:

Partner Thomas Sørensen, ARPE & KJELDSHOLM A/S, tlf. 22 95 50 52, e-mail: ts@arpekjeldsholm.dk

Kommunikations- og marketingchef Tine Kastrup-Misir, udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, tlf. 41 79 02 50, e-mail: tkm@carlsbergbyen.dk​

ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​