Carlsberg Byen - Købke Hus - boliger og erhverv

​Bygherre:

​Carlsberg Byen Ejendomme P/S

Totalentreprenør:

ARPE & KJELDSHOLM A/S

Beskrivelse:

For Carlsberg Byen Ejendomme​​ opfører ARPE & KJELDSHOLM A/S Købke Hus, som er et blandet bolig- og erhvervsbyggeri centralt i den nye bydel.

Bruttoetagearealet for Købke Hus udgør ca. 15.000 m2 med ca. 5.000 m2 erhverv, som kommer til at vende ud mod Ny Carlsberg Vej. I huset etableres en dagligvarebutik på 1.000 m2 samt café ud mod det kommende byrum Købkes Plads.

Ovenpå café- og detailbyggeriet opføres et femetages lejlighedsbyggeri ligeledes ud mod Købkes Plads.

Som en del af Købke Hus opføres i alt syv rækkehuse ud mod det grønne areal ved Humleby.

Bygningen får desuden parkeringskælder.

Købke Hus forventes indflytningsklart til foråret 2018.

Læs mere om Købke Hus på Carlsberg Byens hjemmeside - link


November 2017

Murerne er efterhånden kravlet op på alle facader, og huset er lukket for vinteren. Indenfor pågår apteringsarbejde i alle opgange.

Kørevejen gennem kælderen er færdig og taget i brug.

Januar - April 2016

I januar påbegyndtes elementmontagen, som vil finde sted frem til uge 28. 


Bygningens kælder er per medio marts færdigmonteret, mens stuetagen nu er i gang.

Som forberedelse til senere installationsarbejder er indhold til husets teknikrum løftet ind.

Ultimo forventes bygningen at have to sammenstøbte etager, hvorefter vinduesmontering kan gå i gang. 

Oktober2016

​​

Der laves dræn og støbes fundamenter.

Ud mod Ny Carlsberg vej har vi rammet piloteringspæle i området med blød bund / ikke funderingsegnet jord.

​NYE, SOLRIGE LEJLIGHEDER - ALLE MED ALTAN ELLER HAVE

​​Fra en 1v'er med hems og egen have til en 5v'er med plads til hele familien:
​Lejlighederne i ​Købke Hus har det hele.

​Sæt kryds i kalenderen og kom til eksklusiv forpremiere på salget af de 34 meget forskellige
​ og stilfulde lejligheder.

Lejligheder, der paser til dit behov

I den smukke ejendom Købke Hus bor du i kernen af Carlsberg Byen med grønne områder og caféer lige om hjørnet.

​De stilfulde lejligheder i Købke Hus dækker dit behov, uanset hvad det er: Her er alt fra en veldisponeret etværelses lejlighed med hems og privat have til rummelige, femværelses familieboliger på to etager.

Stemningsfulde lejligheder

Alle lejligheder i Købke Hus har store vinduespartier, der lader lyset strømme ind i rummene, smukke egetræsgulve og egen altan (nogle af lejlighederne har to altaner) eller have.

​Du får derfor følelsen af plads og rummelighed i alle lejligheder, og alle - uanset størrelse - er veldisponerede, så du får mest ud af kvadratmeterne.

​Priser fra 2.595.000 kroner.

Kom til eksklusiv forpræmiere

Vi inviterer dig til forpremiere på de stilfulde lejligheder, så du kan være blandt de første, der får mulighed for at byde ind på netop den, der passer til dig og dine behov.

Carlsberg Byen og vores mæglere byder på et glas vin og står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Tid: onsdag d. 12. oktober kl. 17.30-19.00
Sted: Pasteursvej 7, 1799 København v


Tilmeld dig den eksklusive forpremiere ved at trykke her.


Vi glæder os til at se dig !

​​

​​

September 2016

​​

10. Juni 2016

​​

Byggeriet er godt omtalt i diverse skrevne medier:

Building Supply har 2 artikler. Læs - her - og her

BygTek har ligeledes en artikel. Læs her

Byens Ejendom skriver - her

Dagens Byggeri har denne artikel - Læs her​

Licitationen har fået plads til nedenstående artikel​:                                  Her skriver Lokalavisen Vesterbro om projektet:

​​

1. spadestik på Købke Hus i Carlsberg Byen - 27. maj 2016

​​Tale ved Jens Nyhus, Carlsberg Byen

​​Tale ved Tim Kjeldsholm, ARPE & KJELDSHOLM A/S

Jens Nyhus & Tim Kjeldsholm foretager i fællesskab 1. spadestik

Alle deltagere ved 1. spadestik nød en dejlig morgen i solskin

Maj 2016

​​

PRESSEMEDDELELSE

ARPE & KJELDSHOLM A/S indgår totalentrepriseaftale med Carlsberg Byen om Købke Hus.

Nu går byggeriet af Købke Hus, som indeholder etageboliger, rækkehuse, detail, erhverv, parkeringskælder samt kælder i gang i Carlsberg Byen, der har valgt ARPE & KJELDSHOLM A/S, som totalentreprenør på projektet.

Købke Hus kommer med sine 7 rækkehuse, 34 lejligheder, erhverv og detail til at ligge i bykvarterets nordøstlige hjørne ud mod Humleby. Som totalentreprenør på projektet er valget faldet på ARPE & KJELDSHOLM A/S.

Om aftalen siger administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus:

”Vi har i forvejen et godt samarbejde med ARPE & KJELDSHOLM A/S, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt. Mange af projekterne i Carlsberg Byen er nu under opførelse, og det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere har forståelse for vores særlige samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren, som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen. For at det skal lykkes er det vigtigt, at der er god kemi og tillid mellem os, rådgiverne og entreprenørerne.”

Om aftalen siger partner i ARPE & KJELDSHOLM A/S, Thomas Sørensen:

”ARPE & KJELDSHOLM A/S er stolte og glade for, at Carlsberg Byen endnu engang har vist os den store tillid at få lov til at være med til at opføre endnu et af deres boligbyggerier i Carlsberg Byen. Vores samarbejde med Carlsberg Byen er forbilledligt i forhold til tidlig inddragning af entreprenøren i byggeprocessen. Vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde og til fortsat at være med til udviklingen af bykvarteret.”

Om Købke Hus

Bruttoetagearealet for Købke Hus udgør ca. 15.000 m2. Det er fordelt på en erhvervsdel på ca. 5.000 m2, som ligger ud mod Ny Carlsberg Vej. Der bliver etableret en dagligvarebutik på 1.000 m2 samt café ud mod det kommende byrum Købkes Plads. Ovenpå café- og detailbyggeriet opføres et femetagers lejlighedsbyggeri ligeledes ud mod Købkes Plads. 7 rækkehuse opføres ud mod det grønne areal ved Humleby. Der er endvidere fuld p-kælder under projektet.

Om Carlsberg Byen

I løbet af de næste otte til ti år bliver Carlsbergs historiske grund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt kvarter i København, hvor moderne arkitektur spiller sammen med områdets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. 25 byrum skaber rammen om et byliv, hvor der både er liv inde i bygningerne og mellem bygningerne, ligesom et miks af boliger, butikker, caféer, kontorer samt uddannelses- og kulturinstitutioner er med til at skabe et mangfoldigt og levende bykvarter.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et mere klassisk boligkvarter tæt ved Frederiksberg og den eksisterende Humleby, samt i et blandet byområde, der blandt andet vil rumme ni tårnhuse på mellem 50-120 meter.

Læs mere om boligerne i Carlsberg Byen på ​www.carlsbergbyen.dk

Fakta om ARPE & KJELDSHOLM A/S

Totalentreprise af erfaren og professionel totalentreprenør

Totalentreprenør ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder totalentrepriser, bygherrerådgivning, byggestyring og projektledelse med fokus på bygherrens behov.

Totalentreprenør og bygherrerådgiver ARPE & KJELDSHOLM A/S udfører de opgaver, som den professionelle bygherre har behov for, uagtet det drejer sig om totalentreprise, bygherrerådgivning, byggestyring eller projektledelse.

ARPE & KJELDSHOLM A/S besidder alle kompetencer, som totalentreprenør og bygherrerådgiver. Derfor er ARPE & KJELDSHOLM A/S en optimal partner for den professionelle bygherre, der kender markedet, stiller seriøse krav og forholder sig sagligt til hele byggeprocessen.

ARPE & KJELDSHOLM A/S har opnået en overbevisende kundeportefølje, fordi kunderne anerkender de økonomiske optimeringsmuligheder, der er i et tæt samarbejde, som er vores speciale. ​Det er vores klare holdning, at optimering i materialevalg og byggeproces skal komme bygherren til gode.

Kontakt ARPE & KJELDSHOLM A/S på telefon 33 38 10 90 eller på info@arpekjeldsholm.dk for at høre mere om vores arbejde, som totalentreprenør og bygherrerådgiver i forbindelse med en byggesag.

Læs mere om ARPE & KJELDSHOLM A/S på www.arpekjeldsholm.dk

Yderligere oplysninger

Partner Thomas Sørensen, ARPE & KJELDSHOLM A/S, tlf. 22 95 50 52, e-mail: ts@arpekjeldsholm.dk

Kommunikationschef Pernille Hebsgaard Rohdemeier, udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, tlf. 21 35 51 45, e-mail: phr@carlsbergbyen.dk

ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​