Carlsberg Byen - Boliger, Scherfig Hus

​Bygherre:

​Carlsberg Byen Ejendomme P/S

Totalentreprenør:

ARPE & KJELDSHOLM A/S

Beskrivelse:

For Carlsberg Byen Ejendomme er ARPE & KJELDSHOLM A/S ved at opføre nye boliger - Scherfig Hus i Carlsberg Byen.

​​Scherfig Hus kommer til at indeholde 104 lejligheder i forskellige størrelser og får den fredede bygning Halmlageret og rækkehuskvarteret Humleby til nabo.

Scherfig Hus får en helt særlig placering i en roligt og fredfyldt del af byen med det pulserende Vesterbro, som nærmeste nabo.

Alle lejligheder fra 1. sal og opefter får altaner, mens lejlighederne i stueetagen får haver - ligesom enkelte lejligheder får tagterrasser.

November 2017

De sidste lejligheder bliver afleveret i næste uge - i den forbindelse er de sidste murkrone-inddækninger ved at blive lavet, pudsning af de sidste vægge ved tagterrasserne, samt udbedring af manglerne, inden beboerne og Carlsberg Byen overtager blokkene. Derudover mangler der at blive lavet belægning ved indgangspartierne.

​​​

Februar - April 2017

Vinduesmontage er påbegyndt primo februar.
De sidste elementer er ved at blive sat, og montage afsluttes i løbet af foråret.
De indvendige apteringsarbejder gik i gang i marts, mens de øvrige indvendige arbejder starter op i løbet af foråret. En prøvebolig forventes klar til fremvisning kort efter påske.

Onsdag den 5. april afholdt Carlsberg Byen rejsegilde for Sherfig Hus, hvor bl.a. 85 kommende beboere deltog. Derudover var håndværkere, entreprenører og andre involverede også til stede.


Etablering af gårdrummet er begyndt og forventes afsluttet i starten af juni.

Fra medio juni går gartner og brolæggerarbejde i gang uden for bygningen.

December 2016

Oktober 2016

Pt. pågår udførelse af råhus.

Simultant udføres der sokkel- og facadearbejder.

Påbegyndelse af indvendige arbejder forventes startet medio januar 2017.

September 2016

Fundamenter samt terrændæk udført i perioden december 2015 – juli 2016, dette inkl. afløb til husspildevand, drænledninger samt stabilgrusbund.

Elementmontage påbegyndt primo august 2016 og planlagt færdigudført til medio februar 2017.

Scherfig Hus afleveres til bygherre Carlsbergbyen i august 2017.

August 2016

Juli 2016

Juni 2016

INVITATION TIL FORPREMIERE PÅ SALG AF SCHERFIG HUS - TILMELDING PÅKRÆVET

Carlsberg Byen inviterer til forpremiere på salg af lejligheder i Scherfig Hus tirsdag den 7. juni kl. 17 – 19 i vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V. Det er første etape af de i alt 104 lejligheder i Scherfig Hus, der nu bliver sat til salg.


Scherfig Hus har noget til alle: Uanset om det er en toværelses gårdhavelejlighed, der står højest på din ønskeseddel eller en større bolig med mange kvadratmeter at boltre sig på. Her er i alt 82 store boliger i den smukke karré og 22 toværelses gårdhavelejligheder.

På dagen kan du reservere din drømmebolig. Mæglere fra Nybolig Projekt - Schlichting & Nielsen A/S vil hjælpe med reservationen, svare på spørgsmål og sørge for det praktiske sammen med jer i den forbindelse.

Kl. 17 vil Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, fortælle om visionen og fremtiden for Københavns nye bykvarter. Bagefter kan du høre Vagn Borlund fra Borlund Architects fortælle om arkitekturen og indretningen i Scherfig Hus. Herefter vil Danske Bank fortælle lidt om finansiering ved køb af en bolig i Carlsberg Byen.

Vi byder på små sandwich, øl, vin, vand og kaffe.

Tilmelding er påkrævet og sendes til Nybolig på 2772@nybolig.dk. Ved tilmelding fremsendes salgsbrochurer og prislister.

Vi glæder os til at se jer. 

Scherfig Hus: Karréen

Borlund Architects har tegnet et enkelt, klassisk byggeri, der reflekterer omgivelserne og binder byen sammen. Byhusene har hver sit arkitektoniske særpræg med forskellige indgangspartier og farvenuancer, der spejler boligerne på Rahbeks Allé.

Scherfig hus består af 9 klassiske byhuse, der som en ny karré binder Carlsberg Byen sammen med Frederiksberg og Vesterbro, siger Vagn Borlundfra Borlund Architects om Scherfig Hus.

Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse med 82 store boliger på 88 - 162m2, samlet om en grøn, åben gårdhave. Beliggenheden er helt unik: Mod øst er ejendommens nærmeste nabo Humleby med de smukke, gamle rækkehuse, og mod sydvest breder hele det nye Carlsberg-bykvarter sig ud​.

Scherfig Hus: Gårdhavelejlighederne


I den grønne gårdhave i Scherfig Hus har Borlund Architects placeret fem små gårdhuse, der fra stuen til 3. sal er indrettet med toværelses lejligheder. Der er tale om 22 moderne boliger på 72 - 75m2, som både ligger fredeligt og tilbagetrukket og får masser af lys, luft og liv. 

Gårdhavelejlighederne er perfekte, som forældrekøb til den studerende, det første fælles hjem med kæresten, single-lejligheden eller seniorboligen tæt på børnebørnene. Du bor centralt i en grøn del af Carlsberg Byen, hvor der er roligt, men bestemt ikke kedeligt – det er bare at træde ud på din egen altan eller terrasse, når du vil mærke livet i gården.

Maj 2016


Marts 2016


Pt. bygges fundamenter og elevatorgruber, som er ca. 25% færdige.


December 2015

Carlsberg Byen har udsendt følgende:

​​​

PRESSEMEDDELELSE

ARPE & KJELDSHOLM A/S indgår byggeaftale med Carlsberg Byen om Scherfig Hus

Nu går byggeriet af Scherfig Hus og dermed 104 lejligheder med altaner, haver og tagterrasser i gang i Carlsberg Byen, der har valgt ARPE & KJELDSHOLM A/S, som totalentreprenør på projektet.

Scherfig Hus kommer med sine 104 lejligheder til at ligge i bykvarterets nordøstlige hjørne ud mod Humleby. Som totalentreprenør på projektet er valget faldet på ARPE & KJELDSHOLM A/S.

Om aftalen siger administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus:

”Vi har i forvejen et godt samarbejde med ARPE & KJELDSHOLM A/S, og jeg er glad for, at vi nu skal samarbejde om endnu et projekt. Byggeriet af Carlsberg Byen er inde i en rivende udvikling, og det er afgørende for os, at vores samarbejdspartnere har forståelse for vores særlige samarbejdsmodel, hvor vi inddrager entreprenøren, som rådgiver på lige fod med arkitekter og ingeniører allerede i opstartsfasen. For at det skal lykkes, er det vigtigt, at der er god kemi og tillid mellem os, rådgiverne og entreprenørerne.”

ARPE & KJELDSHOLM A/S er i øvrigt rådgivere på flere andre projekter i Carlsberg Byen, bl.a.

 · ​Professionshøjskolen UCC’s nye campusområde, Bohrs Tårn, erhverv og butikker, Byggeafsnit 8

 · ​Europaskole København i Carlsberg Byen, Byggeafsnit 4

 · ​Krøyers hus, fase 1, Byggeafsnit 12

 · ​Købkes hus, fase 1, Byggeafsnit 13.2

 · ​Infrastruktur uden for byggeafsnittene

 · ​Miljøsaneringer og nedrivninger

Om aftalen siger partner i ARPE & KJELDSHOLM A/S, Tim Kjeldsholm:

”ARPE & KJELDSHOLM A/S er stolte og glade for, at Carlsberg Byen har vist os den store tillid at få lov til at opføre et at de første boligbyggerier i Carlsberg Byen. Vores samarbejde med Carlsberg Byen er forbilledligt i forhold til tidlig inddragning af entreprenøren i byggeprocessen. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.”

Om Scherfig Hus

Scherfig Hus kommer til at indeholde 104 lejligheder i forskellige størrelser og får den fredede bygning Halmlageret og rækkehuskvarteret Humleby til nabo. Scherfig Hus får en helt særlig placering i en roligt og fredfyldt del af byen med det pulserende Vesterbro som nærmeste nabo. Alle lejligheder fra 1. sal og opefter får altaner, mens lejlighederne i stueetagen får haver, ligesom enkelte lejligheder får tagterraser.

Fakta om boliger i Carlsberg Byen: I løbet af de næste otte til ti år bliver Carlsbergs historiske grund – centralt placeret mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg – forvandlet til et nyt bykvarter, hvor moderne arkitektur spiller sammen med kvarterets mange smukke, bevaringsværdige og fredede bygninger. København får et helt enestående byrum med høje tårnhuse, grønne haver, smalle gader og åbne pladser, som danner rammen om 3.000 boliger samt butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et mere klassisk boligkvarter tæt ved Frederiksberg og den eksisterende Humleby, samt i et blandet byområde, der blandt andet vil rumme ni tårnhuse på mellem 50-120 meter.

Læs mere om boligerne i Carlsberg Byen på www.carlsbergbyen.dk

Fakta om ARPE & KJELDSHOLM A/S

Med den professionelle bygherre som foretrukken partner udfører ARPE & KJELDSHOLM A/S de opgaver, som bygherren har behov for, hvad enten der er brug for projektledelse, bygherrerådgivning, byggestyring eller totalentrepriser. ARPE & KJELDSHOLM A/S besidder kompetencen og er derfor den optimale partner for den velorienterede, professionelle bygherre, der kender markedet, kan stille seriøse krav og forholder sig sagligt til hele byggeprocessen.

Yderligere oplysninger Kommunikationschef Pernille Hebsgaard Rohdemeier, udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, tlf. 21 35 51 45, e-mail:phr@carlsbergbyen.dk

Partner Thomas Sørensen, ARPE & KJELDSHOLM A/S, tlf 22 95 50 52, e-mail: ts@arpekjeldsholm.dk

Visualiseringer af Scherfig Hus er vedhæftet og krediteres: Cadwalk

ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​