Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, København

​Bygherre:

Arp-Hansen Hotel Group A/S​

Totalentreprenør:

ARPE & KJELDSHOLM A/S

​​

​Beskrivelse

Opførelsen af Tivoli Congress Center realiserer planen om at tilføre København et nyt stort og centralt beliggende kongrescenter.

Kongres- og konferencecentret kan modtage op til 5.500 gæster med 3 tilhørende hoteller, bestående af ca. 1.100 værelser med tilhørende faciliteter - en samlet bebyggelse på 70.000 m2.

​Kongreskomplekset er placeret på Kalvebod Brygge med udsigt ind over byen og havneløbet langs et hævet landskabeligt grønt strøg, der ligeledes forbinder Rigsarkivet og SEB Bank. Placeringen og udformningen af de 3 hoteller sikrer et optimalt samspil med det grønne strøg, bebyggelserne indbyrdes og omgivelserne i øvrigt. Hotellernes arkitektur er inspireret af de naturlige variationer, der forefindes i eroderede klippeformationer med varierende rytmiske facadeforløb og et levende og skiftende taglandskab.

Kongrescentret indholder 52 konferencelokaler og 2 auditorier af varierende størrelse, der kan kombineres på et utal af måder og således dække ethvert behov for events.

Foyeren er skabt til at kunne danne rammen om udstillinger, modeopvisninger, store firmafester, foredrag eller receptioner.

Tivoli Congress Center råder over - foruden de mange værelser og suiter - flere restauranter, fitnesscenter og en stor swimmingpool.


ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​