OM OS

ARPE & KJELDSHOLM A/S er efterhånden blevet en mellemstor virksomhed, som arbejder primært i Storkøbenhavn. Virksomheden er etableret i 2003 og beskæftiger i dag ca. 50 engagerende og dygtige medarbejdere.

Den daglige ledelse varetages af en partnergruppe bestående af direktør Thomas Sørensen samt stiftende partnere Allan Arpe og Tim Kjeldsholm.

Virksomheden har særlige kompetencer inden for totalentreprise og bygherrerådgivning og vores mangeårige erfaring, som samarbejdspartner og totalentreprenør for professionelle bygherrer har gjort os i stand til effektivt at udføre både rådgivnings- og entrepriseopgaver.

Hos ARPE & KJELDSHOLM A/S har vi altid haft fokus på det endelige resultat. Vi kender markedet og gør brug af vores indgående viden om såvel bygherrerådgivning, som totalentreprise - vi stiller seriøse krav og forholder os sagligt til hele byggeprocessen. Med udgangspunkt i den klassiske entreprisemodel har vi gennem årene opnået en portefølje af kunder, som især har værdsat vores speciale, som totalentreprenør: at se de økonomiske optimeringsmuligheder i regulære entreprisesamarbejder.

HISTORIE

ARPE & KJELDSHOLM A/S blev stiftet af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm i 2003. I 2014 indtrådte Thomas Sørensen, som partner i firmaet. Thomas Sørensen har siden 2005 været ansat i firmaet med tiltagende ansvarsområder i forskellige totalentrepriser. ​

ARPE & KJELDSHOLM A/S har med partnergruppen og vores dygtige kompetente medarbejdere opbygget mange års erfaring, som totalentreprenør med byggeri fra veletablerede rådgivende ingeniører, arkitekter og totalentreprenører.

Se de aktuelle projekter vi er involveret i - her

Få et overblik over alle vores referenceprojekter - her

I 2016 flyttede ARPE & KJELDSHOLM A/S til den nye bydel Carlsberg Byen på Vesterbro i København, hvor vi også har en del aktiviteter. Vi holder til i ”Humlehuset”, et byggeri i UCC- komplekset, hvor vi for Carlsberg Byen P/S selv har været bygherrerådgiver i en totalentreprise. 

​Kontakt ARPE & KJELDSHOLM A/S, hvis du ønsker mere information​ tlf.: 33 38 10 90 eller på info@arpekjeldsholm.dk..

Allan Arpe

Partner

+45 30 92 10 91

aa@arpekjeldsholm.dk

Tim Kjeldsholm

Partner

+45 30 92 10 92

tik@arpekjeldsholm.dk

Thomas Sørensen

Partner

+45 22 95 50 52

ts@arpekjeldsholm.dk

ARPE & KJELDSHOLM A/S flotte folder vedr. byggesagen på Tivolis Congress Center kan hentes - her​​

Artikel fra Byggeplads 6/14 vedr. specialisterne i hotel- og konferencebyggeri kan hentes - her​​​

ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​