OM OS

ARPE & KJELDSHOLM A/S er efterhånden blevet en mellemstor virksomhed, som primært arbejder i Storkøbenhavn. Virksomheden er etableret i 2003 og beskæftiger i dag ca. 50 engagerende og dygtige medarbejdere.

Den daglige ledelse varetages af en partnergruppe bestående af direktørerne Thomas Sørensen og Patrick Beck samt stiftende partnere Allan Arpe og Tim Kjeldsholm.

Vi har særlige kompetencer inden for totalentreprise og bygherrerådgivning og vores mangeårige erfaring, som samarbejdspartner og totalentreprenør for professionelle bygherrer har gjort os i stand til effektivt at udføre både rådgivnings- og entrepriseopgaver.

Hos ARPE & KJELDSHOLM A/S har vi altid haft fokus på det endelige resultat. Vi kender markedet og gør brug af vores indgående viden om såvel bygherrerådgivning, som totalentreprise - vi stiller seriøse krav og forholder os sagligt til hele byggeprocessen. Med udgangspunkt i den klassiske entreprisemodel har vi gennem årene opnået en portefølje af kunder, som især har værdsat vores speciale, som totalentreprenør: at se de økonomiske optimeringsmuligheder i regulære entreprisesamarbejder.

HISTORIE

ARPE & KJELDSHOLM A/S blev stiftet af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm i 2003. I 2014 indtrådte Thomas Sørensen, som partner i firmaet. Thomas Sørensen har siden 2005 været ansat i firmaet med tiltagende ansvarsområder i forskellige totalentrepriser. ​Senest er Patrick Beck indtrådt i direktionen pr. 1. oktober 2017, som partner. Han har haft en bred vifte af ansvarsområder med voksende ansvar inden for bygherrerådgivning, siden han startede i firmaet i 2005.

Ansvarsområderne i firmaet partnerne imellem er fordelt således:

​Tim Kjeldsholm: administrerende direktør og stiftende partner - ansvarlig for salg

Allan Arpe: stiftende partner og direktør

Thomas Sørensen: partner og direktør - ansvarlig for al produktion

Patrick P. Beck: partner og direktør - ansvarlig for bygherrerådgivning

ARPE & KJELDSHOLM A/S har med partnergruppen og vores dygtige kompetente medarbejdere opbygget mange års erfaring, som totalentreprenør med byggeri fra veletablerede rådgivende ingeniører, arkitekter og totalentreprenører.

Se de aktuelle projekter vi er involveret i - her

Få et overblik over alle vores referenceprojekter - her

I 2016 flyttede ARPE & KJELDSHOLM A/S til den nye bydel Carlsberg Byen på Vesterbro i København, hvor vi også har en del aktiviteter - både som entreprenør og bygherrerådgiver i forbindelse med bl.a. højhusbyggeri for Carlsberg Byen P/S.  

Vi holder til i ”Humlehuset”, et byggeri i UCC- komplekset, hvor vi for Carlsberg Byen P/S selv har været bygherrerådgiver i en totalentreprise. 

​Kontakt ARPE & KJELDSHOLM A/S, hvis du ønsker mere information​ tlf.: 33 38 10 90 eller på info@arpekjeldsholm.dk..

    Tim Kjeldsholm

    Partner og administrerende direktør

    +45 30 92 10 92

    tik@arpekjeldsholm.dk 

​   Allan Arpe

   Partner og direktør

   +45 30 92 10 91

   aa@arpekjeldsholm.dk 

Thomas Sørensen

Partner og direktør

+45 22 95 50 52

ts@arpekjeldsholm.dk 

    Patrick P. Beck

    Partner og direktør

    +45 ​41 43 53 90

    pb@arpekjeldsholm.dk

ARPE & KJELDSHOLM A/S flotte folder vedr. byggesagen på Tivolis Congress Center kan hentes - her​​

Artikel fra Byggeplads 6/14 vedr. specialisterne i hotel- og konferencebyggeri kan hentes - her​​​

ARPE & KJELDSHOLM A/S  |  Humletorvet 27, 4. 1799 København V  |  Tlf.: 33 38 10 90  |  E-mail: info@arpekjeldsholm.dk  |  CVR: 27 19 33 90​